İşte Ellerim :)

İşte Ellerim :)
Parmak boyası ve dayanılmaz keyfi

Geçmiş Zaman Olur ki...

13 Ekim 2010 Çarşamba

Bergama Altın madeni mücadelesinde yardım talebi; "Kozak yaylası için acil imece"

Bergama Ovacık'ta açılan altın madenine karşı yürütülen kampanyada kritik bir sürece gelinmiş durumda. Ege Çevre ve Kültür Platformundan gelen yardım talebini paylaşmak istiyorum. Lütfen mesajın yayılması ve destek sağlanması için çaba gösteriniz.

Değerli Arkadaşlar,

Bergama Ovacık'taki 2. atık havuzu olumlu ÇED raporu iptali için açtığımız davada mahkeme keşif avansı olarak 5000TL. istemişti. (Biliyorsunuz 2. atık havuzu Kozak için yapıldı, ÇEDi iptal ettirirsek Kozak'ı kazamazlar.) Bu parayı toplayamadık/ yatıramadık. Aşağıdaki yazıyla yaşamın savunulmasından yana olan herkesin az-çok demeden katkı koymasını istemiş, imece usulüyle bu parayı toplamayı amaçlamıştık. Ancak sadece iki arkadaşımız toplam 150TL. yatırdı, bir arkadaşımız da 100TL. verecegini söyledi. 

Son durum;

Daha önce tebligata rağmen 5.000,00 TL. keşif avansını yatıramadığımız için,
son kez kesin olarak 15 gün süre tanınmış. "Bu sürenin uzatılmayacağı, verilen süre içinde keşif avansı yatırılmazsa, yürütmeyi durdurma konusunda dosyadaki bilgi ve belgelere göre karar verileceği "
ihtarı yapılmış durumda.
ELELE Hareketi 1000TL. katkı sağlıyor; böylece 1250TL.miz oldu. Gereken 3750 TL.yı acilen bulmak zorundayız. 
75 kişi 50şer TL. y
atırsa bu para toplanıyor arkadaşlar, ya da 150 kişi 25er TL. yatırsa. 

Derneğimizin yeni hesap no:
İş Bankası Konak Şubesi (Sube no: 3408)
Egeçep Derneği hesabı
Hesap no: 2195644
IBAN: TR 48 000 64 00000 13408 2195644

(Kozak için notunu koyarsanız daha iyi olur. Yapılan bütün katkıların alındı makbuzları kesilip katkı sahiplerine posta ile gönderilecektir.Bunun için ''oyaotyildiz@yahoo.com''a mektup adreslerinizi yazmanız rica olunur)

Pazartesi günü ne kadar para toplandığı konusunda gruplara bilgi verilecektir. 10 gün içinde bu parayı toplamamız gerekiyor.Yıllarla yoruluyoruz, umudumuzun azaldığı zamanlar da oluyor ama pes etmek yok değil mi?

Kozak yaylamıza, Bergama'mıza, ülkemize sahip çıkma zamanıdır. Geleceğimizi, yaşam alanlarımızı korumak için imece zamanıdır. Küçük katkılarınız büyük sonuçlar doğuracaktır. 

 Oya Otyıldız
 EGEÇEP Derneği saymanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu yazı için yorumlarınızı ekleyebilirsiniz..